Chat requires JavaScript.

fredag 7 mars 2008

Två favoriter Jens Karlsson och Peter Forsberg

Dessa två spelare är mina favoriter, Jens Karlsson, Borås HC och Peter Forsberg Colorado Avalanche. Dessa två spelare är väl inte något som man normalt brukar se tillsammans men i mina ögon har de något gemensamt, det är viljan/tjurigheten att alltid ge 100% procent.

Jens Karlsson numer i Borås HC:s kostym gör en av sina bästa säsonger, redan när han spelade i Frölunda var han min favorit. Han spelade med hjärtat och det är alltid kul att se hans underhållande aviga dragningar med hjälp av sin högerfattning. Du missade väl inte hur han gjorde i matchen emot Almtuna ,3-1 målet där han lurade backen och målvakten upp på läktaren.

Peter Forsberg i Colorado Avalanche, det är härligt att se hans inställning på isen, alltid 100% inte bara när det gäller smartness men även kraften och tuffheten i närkamperna. Och hur många "olyckskorpar" i idrottssverige har inte gnällt om att han har gjort sitt och borde sluta.

Förstår dom inte att han älskar "the greatest sport ever!" ISHOCKEYN som har allt dvs. styrka, hårdhet, teknik och ett spel som hela tiden spelas i så många olika dimensioner och i en fart som de flesta inte har en aning om hur fort det egentligen går.

Inga kommentarer: